RIOLOG OY on huolinta, varastointi- ja kuljetuslogistiikkaan erikoistunut yritys. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on ollut alalla yli viidentoista vuoden ajan. Pitkän kokemuksen ja asiantuntemuksen kautta tiedämme tarkkaan milloin olla joustava ja mitä on tehtävä, jotta toimitusketju toimisi kuin kello.

Kaikki alkoi vuonna 2005, siitä lähtien yrityksemme on kehittänyt laajan kumppanuusverkoston ja mikä tärkeintä, se on saanut korvaamatonta kokemusta markkinoilta.

Suomen kautta virtaa erittäin paljon vienti- ja kauttakulku tavaraa. Nyt tavaranvirrassa on tapahtunut merkittävä käänne. Tämä puolestaan kasvattaa tullimuodollisuuksien kysyntää. Euroopan markkinat ovat valtavat, joten tarvitaan ammattimaista, kokenutta ja kustannustehokasta asiamiestä, joka pystyy käsittelemään kaiken asiakkaan vaatimat tarpeet.

Suomea pidetään erittäin turvallisena, teknologisesti edistyneenä ja tehokkaana logistiikkakeskuksena, joka yhdistää Euroopan ja Idän maat yhteen toimitusketjuun. Suomessa ovat isot satamat aluksille, valtava lentorahtiterminaali Helsinki-Vantaan lentokentällä ja ehdottomasti parhaat tieliikenneyhteydet Venäjän kanssa.

Visiomme on, että tavara liikkuu aina eikä kaupankäynti lopu koskaan.
RIOLOG OY on valmis kasvamaan kanssasi ja auttamaan sinua laajentumaan uusille markkinoille ja tutkimaan kanssasi uusia mahdollisuuksia.

Lähetä meille kysely

Asiakaspalvelijamme ovat valmiina vastaamaan kyselyihin

Odotamme innolla yhteydenottoasi. Teemme mielellämme kilpailukykyisen tarjouksen tarpeisiisi nähden